aaltoterho

Kaikki blogit puheenaiheesta Karkkila

Karkkilan musiikkikoulun piano

Sunnuntaina Karkkilan musiikkikoulun oppilaat soittivat ja lauloivat kevätmatineassa. Konserttiohjelma oli monipuolinen. Melkein jokainen musiikkikoululainen esiintyi. Karkkilan seudulla on taitavia soittajia, laulajia ja opettajia.

Karkkilan Musiikkikoulu on perustettu vuonna 1971 ja on alueensa ainoa taideoppilaitos. Lohjallakin saa musiikkiopetusta, mutta Ikkalasta Lohjalle on noin 42 km. Ikkalasta Karkkilaan on vain noin 9 km. Jo matkan pituuden takia musiikkiharrastuksen jatkaminen lohjalaisessa musiikkiopistossa ei ole lapsillemme mahdollista.

Karkkiland

Asioin melkein joka päivä Karkkilassa ja monesti olen miettinyt, että Karkkilan nimi antaa tälle pienelle ja upealle kaupungille mahdollisuuksia, joita ei käytetä enkä tiedä miksi.

Muistan hyvin hetken, kun kuulin, että Suomessa oli sen niminen kaupunki. Kuvittelin, että siellä olisi jokaiselle maailman lapselle mukava asua. Nimi kuulosti makealta, houkuttelevalta. :) Karkkila on ihan mukava paikka asua lapsille: koulut ja jopa lukio ovat lähellä, kaupungilta löytyy myös eri harrastusmahdollisuuksia, ym.

Mitä Karkkilassa tekisi?

Luuletko, ettei Karkkilassa ole mitään muuta kuin pari ruokakauppaa?

Luulet vain, koska Karkkilassa voi esimerkiksi käydä vaatekaupassa, jossa palvelu on vielä suuressa arvossa.

Karkkilassa voit myös vaikkapa sukeltaa kirpputorien monipuolliseen maailmaan. Laadukkaita vanhoja tavaroita etsiville löytyy Helsingintieltä sellainen antiikkitavarakauppa. Jos etsit löytöjä, voit käydä Romuenkelillä tai kolmella muulla kirpputoreilla. Kaikki sijaitsevat ydinkeskustassa.

Julkaise syötteitä